Kuća 300m2, Kotor
Ref. ID: 8781

Za prodaju kuća 300m2, Kotor.

Prodaje se stara kamena kuća na pješačkoj udaljenosti (15 minuta) do istorijskog centra Kotora. Kuća se nalazi direktno na prvoj liniji živopisnog Bokokotorskog zaliva, njena glavna fasada je orijentisana ka moru. Ispred kuće se nalazi parking za 2 automobila, koji se po želji može proširiti susjednim dvorištem. Kuća ima i terasu sa natkrivenom verandom i kuhinju za restoran koji se nalazi u prizemlju kuće.

Kuća je trospratna sa potkrovljem. Ukupna površina kuće je oko 300m2, površina placa 291m2. U prizemlju je nekada bio restoran, kuhinja je opremljena svime što je potrebno za opsluživanje kupaca punopravnog restorana.

Na gornje spratove možete se popeti spoljnim kamenim stepeništem. Na svakom spratu se nalazi po jedan stan površine cca60m2 sa dvije spavaće sobe, dva kupatila i kuhinjom-dnevnim boravkom sa pogledom na zaliv. Visina plafona u stanovima je 2,6 metara.

Potkrovlje je predstavljeno kao jedna velika prostorija sa zasebnim kupatilom, sa ulazom sa podesta i mansardom sa pogledom na zaliv.

Po želji, svaki od apartmana se može podijeliti na pola u dve hotelske sobe.

Restoran u prizemlju može da primi recepciju uz održavanje dovoljno prostora da funkcioniše kao restoran ili kafić u mini hotelu. Najperspektivnija upotreba kuće u ovom slučaju bila bi butik hotel.

Lokacija kuće ima povoljan geografski položaj, jer se nalazi u blizini 3 aerodroma (Dubrovnik, Podgorica i Tivat). U samom gradu je formirana apsolutno sva infrastruktura neophodna za dugotrajan život: rade prodavnice, apoteke, restorani visokog statusa i brojni jeftini kafići. A tik uz zidine grada nalazi se jedna od najpoznatijih primorskih prehrambenih pijaca, koja ima ogroman asortiman mesa, ribe, povrća i voća, mliječnih proizvoda proizvedenih direktno u Crnoj Gori.

Kotorski region je uvršten na listu UNESCO-ve Svetske baštine i obuhvata unutrašnji Bokokotorski zaliv (preko moreuza Verige) sa okolnim planinama, kao i gradove Risan i Perast. U svetsku baštinu spadaju i ostrva Sveti Đorđe i Gospa od Škrpijela. U julu 2000. godine Bokokotorski zaliv (jedini na obali Sredozemnog mora) uvršten je na listu dvadeset pet najlepših zaliva na svetu.

291㎡

Kvadratura placa zemlje

300㎡

Ukupna kvadratura prostora

4

Broj spavaćih soba

3

Broj kupatila

  • Grad: Kotor

  • Spratnost: 3

  • Broj balkona / terasa: 2

  • Dodatna karakteristika: Starogradnja

  • Pogled sa prozora / balkona: More

Infrastruktura i oprema

Klima uređaj

Namještaj

Parking

700000 €

Kontaktirajte nas