Vila 270m2, Utjeha
Ref. ID: 8490

Na prodaju vila 270m2, Utjeha.

Ova impozantna vila, prostire se na placu od 500m2, pružajući savršen sklad između prostranosti, luksuza i prirodnog okruženja.

Vila se prostire na tri nivoa - prizemlje, sprat i suteren, pružajući obilje prostora za udoban život i zabavu. Prizemlje je osmišljeno kako bi pružilo udobnost i prefinjenost, sa prostranim dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom. Sprat nudi privatnost sa prostranim spavaćim sobama, obezbeđujući svakom članu porodice savršen kutak za opuštanje.

Jedan od najupečatljivijih elemenata ove vile je prelijep bazen smješten u dvorištu. Ovde ćete moći da se osvježite tokom vrelih letnjih dana ili da uživate u opuštajućim trenucima uz osvježavajući zaron. Ali to nije sve, jer vila nudi i spektakularan pogled na more. Svako jutro ćete se buditi uz izalazak sunca koji se preliva preko vode, pružajući vam jedinstven osećaj smirenosti i zadovoljstva.

Nalazi se u mirnom mjestu Utjeha, pružajući vam osećaj privatnosti i udaljenosti od gradske vreve, ali istovremeno omogućava laku dostupnost svim sadržajima koje Bar nudi. Udaljenost od plaže i obale doprinosi još većem šarmu ove vile.

Ova vila je prava oaza luksuza, udobnosti i harmonije. S obzirom na prostrane unutrašnje prostorije, bazen sa prelepim dvorištem i nezaboravnim pogledom na more, predstavlja savršen dom za one koji traže ekskluzivan način života. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove nekretnine koja je spojila prirodu i luksuz u jedinstvenom sklopu.

Za više informacija i agendiranje pregleda, slobodno nas kontaktirajte. Ovo je prilika koju ne želite da propustite!

500㎡

Kvadratura placa zemlje

270㎡

Ukupna kvadratura prostora

3

Broj spavaćih soba

3

Broj kupatila

  • Grad: Bar

  • Spratnost: 1

  • Broj balkona / terasa: 4

  • Pogled sa prozora / balkona: More

Infrastruktura i oprema

Klima uređaj

Namještaj

Parking

Bazen

1200000 €

Kontaktirajte nas