Vila 168m2, Cetinje
Ref. ID: 8492

Na prodaju prestižna vila na čarobnom Cetinju. Ova impozantna vila, veličine 168m², očarava svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Smještena u srcu Cetinja, ovo je prilika da se uživa u elegantnom i raskošnom načinu života.

Vila se sastoji od četiri prostrane spavaće sobe koje pružaju obilje privatnosti i udobnosti za vas i vašu porodicu. Dva moderno dizajnirana kupatila dodatno naglašavaju funkcionalnost ove nekretnine, omogućavajući vam da svakodnevno uživate u komforu i luksuzu. Takođe, ova vila posjeduje garažu.

Svaki kutak vile odiše pažljivim dizajnom i sofisticiranim detaljima. Prostrani dnevni boravak pruža obilje prostora za opuštanje i okupljanje s prijateljima i porodicom. Kuhinja je opremljena najnovijim aparatima i modernim sadržajem.

Najveća prednost ove vile je njen položaj u prelijepom Cetinju, koje je poznato po svojoj bogatoj kulturnoj baštini. Okružena planinama i prirodnim ljepotama, ova nekretnina nudi ne samo izuzetno mjesto za život, već i neponovljive pejzaže koji će vas osvojiti.

Prava investicija za one koji cijene ekskluzivnost i udobnost.

168㎡

Ukupna kvadratura prostora

4

Broj spavaćih soba

2

Broj kupatila

  • Grad: Cetinje

  • Spratnost: 1

  • Broj balkona / terasa: 3

  • Dodatna karakteristika: Novogradnja

Infrastruktura i oprema

Klima uređaj

Namještaj

Parking

600000 €

Kontaktirajte nas