Vila 206m2, Perast
Ref. ID: 9118

Za prodaju vila 206m2, Perast.

Ova vila u Perastu predstavlja očaravajući spoj luksuza i tradicionalnog mediteranskog šarma. Smještena u srcu jednog od najljepših primorskih gradova Crne Gore, ova raskošna nekretnina nudi ekskluzivan životni prostor s prelijepim pogledom na more.

Na prvom spratu, ulazni hodnik vas vodi kroz prostrani prostor koji uključuje veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezariju i toalet. Dva balkona pružaju mogućnost uživanja.

Na drugom spratu, hodnik vas vodi do tri prostrane spavaće sobe. Tu su takođe i praktični toaleti i dva garderobera za dodatnu funkcionalnost.

Na trećem spratu, očekuje vas luksuzni dnevni boravak koji se otvara prema prostranoj terasi, pružajući nevjerojatan pogled na more. Ovaj sprat takođe nudi funkcionalan kancelarijski prostor, potpuno opremljenu kuhinju, još jedan toalet i pristup velikom dvorištu.

U ovoj vili ćete pronaći sve što vam je potrebno za udoban i luksuzan život, uključujući dva kamina koji stvaraju toplu i ugodnu atmosferu, šank i vinski bar za druženje s prijateljima, podno grijanje za dodatnu udobnost tokom hladnijih mjeseci te moderni sigurnosni sistem s alarmom.

206㎡

Kvadratura placa zemlje

206㎡

Ukupna kvadratura prostora

5+

Broj spavaćih soba

3

Broj kupatila

  • Grad: Kotor

  • Dio grada: PERAST

  • Spratnost: 3

  • Broj balkona / terasa: 4

Infrastruktura i oprema

Klima uređaj

Namještaj

Parking

1350000 €

Kontaktirajte nas